A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Результати конкурсу

Результати конкурсу

Конкурсна комісія з проведення конкурсу на зайняття посади директора КЗ «Новгородківський навчально- виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Новгородківської с/р визначила переможцем Меднікова Дмитра Миколайовича і рекомендувала начальнику відділу освіти укласти контракт на два роки з 1.11.2021 р. по 31.10.2023 р.

12:55 23.10.2021

Робочий візит голови Кропивницької районної ради

Робочий візит голови Кропивницької районної ради

Сьогодні до Новгородки з робочим візитом завітав голова Кропивницької районної ради Андрій Лейбенко. Робочу зустріч провів з селищним головою Олександром Сирицею, секретарем ради Олегом Вєтровим та директором лікарні Богданом Калінкою. В ході зустрічі обговорилось питання співпраці в галузі медицини, а саме створення Кропивницької центральної районної лікарні та надання послуг жителям громади.

15:51 22.10.2021

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

22 жовтня  2021 року під головуванням голови Новгородківської селищної ради Олександра Сириці відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Новгородківської селищної ради.

13:34 22.10.2021

Урядові зміни до Бюджетного кодексу під Держбюджет на 2022 рік

Урядові зміни до Бюджетного кодексу під Держбюджет на 2022 рік

Кабінет Міністрів України хоче ліквідувати бюджети розвитку міст й дозволити Мінфіну та місцевим держадміністраціям права ініціювати зупинку рішення про місцевий бюджет – такі зміни, зокрема, Уряд разом із проектом Держбюджету на 2022 рік (№6000) подав зміни до Бюджетного кодексу(№ 6062).

11:32 19.10.2021

Пенсійні послуги на Гіді

Пенсійні послуги на Гіді

Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо це послуги для людей пенсійного віку. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатись, як отримати пенсійні виплати. Про це підкаже Гід з державних послуг. А ви просто клікайте на потрібну послугу в нашій підбірці найнеобхідніших держпослуг для людей пенсійного віку. Призначення пенсії за віком

16:19 11.10.2021

ДОРОГІ ОСВІТЯНИ!

ДОРОГІ ОСВІТЯНИ!

В дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці - допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Наша глибока повага Вам, дорогі працівники освіти, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України. Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів! З професійним святом!

13:11 03.10.2021

Нагородження вчителів

Нагородження вчителів

Сьогодні селищний голова Олександр Сириця та секретар ради Олег Вєтров привітали освітян громади з професійним святом. За нелегку, але почесну працю, професіоналізм, важливі знання і мудрі поради, активну позицію та індивідуальний підхід до навчання і виховання підростаючого покоління та розбудову Новгородківської громади і України вцілому ПОДЯКОЮ від селищного голови нагороджені: - Щербина Надія Василівна; - Ковалик Валентин Олександрович; - Баланенко Анастасія Гаврилівна; - Чала Валентина Олександрівна; - Коваленко Валентина Олександрівна. Низький уклін Вам, професіонали своєї справи та міцного здоров’я.

15:00 01.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь