Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Топ-10 держпослуг, які шукали українці на Гіді з держпослуг у 2021 році

Топ-10 держпослуг, які шукали українці на Гіді з держпослуг у 2021 році

Як отримати пакунок малюка, єПідтримку, довідку ОК-7 або зареєструвати місце проживання чи отримати соціальну допомогу? Усі відповіді є на Гіді з держпослуг! Підготували добірку ТОП-10 держпослуг, які українці шукали на порталі у 2021 році. Грошова компенсація Пакунка малюка Реєстрація місця проживання єПідтримка Витяг з ЄДР Довідка ОК-7 Реєстрація шлюбу Витяг з реєстру платників єдиного податку єМалятко Допомога малозабезпеченим сім’ям Обмін водійського посвідчення Гід з державних послуг — єдиний портал, де можна знайти інформацію про понад 2 тисячі держпослуг. 1,8 млн українців вже скористалися Гідом, а щодня його відвідують у середньому 10 тисяч нових користувачів.

12:11 31.12.2021

Робочий візит

Робочий візит

З робочим візитом до селищного голови Олександра Сириці завітав начальник Кропивницького районного управління Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Валерій Жилін. В ході розмови було підведено підсумки роботи в 2021 році та запланована спільна робота на території Новгородківської громади і в тому числі модернізація приміщень і гаражів пожежної частини та оновлення технічного забезпечення вогнеборців.

15:02 30.12.2021

Новорічні вітання

Новорічні вітання

Сьогодні з новорічними вітаннями до селищної ради завітав гурт "Стежина добра" з села Велика Чечеліївка. Піснями, віршами та щедрівками провели 2021 рік та побажали всій Новгородківській громаді добробуту і розквітання.

14:56 30.12.2021

Відбулась позачергова сесія селищної ради

Відбулась позачергова сесія селищної ради

Сьогодні на 16-ій позачерговій сесії депутати селищної ради прийняли рішення: "Про внесення змін до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року № 55 «Про бюджет Новгородківської селищної територіальної громади у Кіровоградській області на 2021 рік» (код бюджету 11539000000)". 600 тисяч гривень направлено з обласного бюджету на заробітну плату медичним працівникам.

16:26 21.12.2021

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді

Дізнатися про те, як оформити ліцензію на перевезення, зареєструвати судно чи отримати свідоцтво про присвоєння судну розпізнавального номера легко — уся достовірна та актуальна інформація про отримання будь-яких державних послуг на одному порталі.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про послуги для морського та річкового транспорту: 

11:47 21.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь