Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Комендантська година

Комендантська година

  На Кіровоградщині від сьогодні вводиться комендантська година з 20:00 до 6:00. Вводяться обмеження на пересування громадян, у кого немає спеціальних дозволів. Комендантська година вводиться на 30 діб.

20:22 24.02.2022

Допомога сім’ям, що потребують державної підтримки на Гіді

Допомога сім’ям, що потребують державної підтримки на Гіді

Хочете оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити.  Підготували для вас добірку послуг для багатодітних сімей та таких, що потребують державної підтримки. 

13:07 23.02.2022

Представлення керівника відділу територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Представлення керівника відділу територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Сьогодні начальник Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник ЗСУ Максим Татарченко представив нового керівника п'ятого відділу Кропивницького територіального центру комплектування та соціальної підтримки в смт Новгородка полковника ЗСУ Творогова Сергія Євгенійовича.

16:40 21.02.2022

День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні – пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого, це вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

15:30 18.02.2022

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг.  Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 

11:50 17.02.2022

Візит Єпископа УПЦ до громади

Візит Єпископа УПЦ до громади

На запрошення селищного голови Олександра Сириці до селища завітав Єпископ Кропивницький і Голованівський УПЦ владика Марк. Головним питання візиту – було знайомство з територіальним устроєм громади, настроєм людей на події російської агресії та питання подальшої співпраці на території. Олександр Сириця запевнив владику Марка, що громада налаштована і відкрита до конструктивного діалогу та співпраці заради миру, добробуту і злагоди наших людей. Під час перебування владика відвідав пам’ятник Т.Г. Шевченку, оглянув декілька приміщень і земельних ділянок громади з подальшою можливістю створити громаду Православної Церкви України, саме цим питання наразі переймається отець Андрій.

19:01 16.02.2022

Відзначення Дня Єднання

Відзначення Дня Єднання

Сьогодні в Новгородці відбувся урочистий мітинг присвячений Дню Єднання. Структурні підрозділи ради, старости, депутати та жителі громади з гордістю підтримали ініціативу Президента України. Ми пишаємось нашим небом і нашою землею.

16:49 16.02.2022

Життя без сміття

Життя без сміття

Останнім часом уздовж доріг, на околицях населених пунктів та й у лісових масивах доводиться спостерігати купи сміття і різного непотребу.

16:42 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь