Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Шановні земляки! Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Шановні земляки! Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Проходять роки, та ми й досі відчуваємо ті трагічні події. Ми завжди пам’ятатимемо про самопожертву героїв-ліквідаторів, які ціною власного життя та здоров’я зберегли життя мільйонів людей. Саме завдяки вашій самовідданій праці у зоні зараження, ми нині народжуємо дітей, працюємо, переживаємо радість і біль – маємо усе те, що зветься одним словом життя! Низький Вам за це уклін.

10:20 14.12.2021

"Президент України підписав закон про виділення з державного  бюджету 8 мільярдів гривень на надання допомоги у рамках  програми "єПідтримка"

"Президент України підписав закон про виділення з державного бюджету 8 мільярдів гривень на надання допомоги у рамках програми "єПідтримка"

Якщо ви вакциновані двома дозами і маєте сертифікат у застосунку Дія, то зможете отримати 1000 грн. від держави і витратити їх на театри, кіно, музеї, спортзали, концерти, книги, внутрішні перевезення.

10:31 13.12.2021

Програма Президента України надання допомоги "єПідтримка"

Програма Президента України надання допомоги "єПідтримка"

Президентом України оголошено Програму підтримки легального бізнесу, який постраждав від запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів під час пандемії COVID-19, шляхом стимулювання попиту серед громадян (далі – Програма).

10:27 13.12.2021

Урочистий захід в селі Спасове

Урочистий захід в селі Спасове

Сьогодні в селі Спасове відзначають 78-му річницю визволення від фашистських загарбників. З цієї нагоди біля пам’ятника Воїну-визволителю відбувся урочистий захід. На площі зібралися представники місцевої влади, трудових колективів, щоб вшанувати пам’ять загиблих і віддати честь тим, хто вижив. Згадували трудові й фронтові подвиги, відвага, доблесть і честь яких стала прикладом для майбутніх поколінь! Кожен рік віддаляє нас від тієї великої кровопролитної світової війни, - відзначив селищний голова Олександр Сириця, - але живою і невмирущою є пам’ять про тих бійців, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини. Дякуємо їм за те, що подарували мир та навчили цінувати свободу! Зі святом!

15:13 08.12.2021

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності.  Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.  Підготували добірку послуг для людей з інвалідністю.  

15:49 07.12.2021

Шановні колеги, представники органів місцевого самоврядування, щиро вітаю вас із професійним святом!

Шановні колеги, представники органів місцевого самоврядування, щиро вітаю вас із професійним святом!

Постійна робота над розвитком громади, розв'язання нагальних проблем і покращення добробуту людей - нелегкі завдання, які постають перед нами. Запровадження реформи децентралізації розширило повноваження місцевих рад, але й тепер маємо більше відповідальності перед територією та людьми на ній.  

10:47 07.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь