Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Вшанування учасників бойових дій

Вшанування учасників бойових дій

Сьогодні в Новгородці на Алеї Героів відбулись урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану. Участь у заході взяли воїни-афганці, селищний голова Олександр Сириця, який теж є учасником Афганської війни, жителі громади, посадовці селищної ради та місцеві депутати. Варто нагадати, що після закінчення Другої світової війни українські військові брали участь у 24 локальних війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав. Війна в Афганістані тривала більше 9 років. Участь у ній взяли 160 тисяч 375 українських військовослужбовців, 3360 з яких загинули, 72 зникли безвісти, близько 4000 отримали інвалідність. Під час урочистостей присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про полеглих, які не повернулися з війни в Афганістані, і тих, хто віддав своє життя у військових діях на сході нашої держави.

17:06 15.02.2022

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 

10:20 11.02.2022

Керівники громади ознайомилися з новими світловими технологіями

Керівники громади ознайомилися з новими світловими технологіями

Тенденції сучасної громади вимагають «розумно» споживати електроенергію. Для цього використовується система керування освітленням до складу якої входять модулі керування, що знаходяться в світильниках та програмно-апаратний комплекс АСТЕРОЇД. Світильники СЭС 1-125Л11 реалізовані з модулем керування Capitan NEMO.

15:42 04.02.2022

Робоча зустріч з освітянами громади

Робоча зустріч з освітянами громади

Сьогодні селищний голова Олександр Сириця провів робочу зустріч з освітянами громади. Керівники закладів мали можливість поділитися своїми планами на 2022 навчальний рік та обговорити важливі питання якісного харчування, підвозу учнів, шкільні дороги, опалення та інші. Такі зустрічі дають можливість володіти повністю ситуацією в освітній галузі громади.

15:41 03.02.2022

Нараду з представниками податкової служби провів Олександр Сириця

Нараду з представниками податкової служби провів Олександр Сириця

Питання розвитку малого бізнесу, зменшення податкового навантаження, касові апарати для підприємців та багато інших питань обговорили з Наталією Панасюк, керівником Новгородківського відділення податкової служби.

10:30 03.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь