Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності.  Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.  Підготували добірку послуг для людей з інвалідністю.  

15:49 07.12.2021

Шановні колеги, представники органів місцевого самоврядування, щиро вітаю вас із професійним святом!

Шановні колеги, представники органів місцевого самоврядування, щиро вітаю вас із професійним святом!

Постійна робота над розвитком громади, розв'язання нагальних проблем і покращення добробуту людей - нелегкі завдання, які постають перед нами. Запровадження реформи децентралізації розширило повноваження місцевих рад, але й тепер маємо більше відповідальності перед територією та людьми на ній.  

10:47 07.12.2021

Соціальні послуги на Гіді

Соціальні послуги на Гіді

Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг.  Підготували добірку соціальних послуг на Гіді: 

14:43 02.12.2021

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям.  Ми зібрали добірку послуг, яка може знадобитись при отриманні житла або грошової компенсації від держави: 

14:36 02.12.2021

Вшанування пам’яті жертв голодоморів

Вшанування пам’яті жертв голодоморів

26 листопада 2021 року, напередодні Дня пам’яті жертв голодоморів, у селищі Новгородка біля пам’ятного знаку жертвам Голодоморів відбувся мітинг-реквієм. Участь у заході взяли селищний голова Новгородківської селищної ради Олександр Сириця, помічник народного депутата України Олеся Довгого Ніна Грязнова, представники установ та організацій, учнівська молодь. Вшанування пам’яті проходило із запаленими свічками та лампадками. Присутні вшанували пам’ять безневинно убієнних хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку.

21:19 26.11.2021

Послуги для автоперевезень на Гіді

Послуги для автоперевезень на Гіді

Плануєте здійснювати автоперевезення в Україні чи за кордоном? Гід із державних послуг, як отримати ці послуги та що для цього потрібно.  Підготували добірку послуг із перевезення на Гіді з державних послуг:

16:09 25.11.2021

Відзначення Дня Гідності та Свободи

Відзначення Дня Гідності та Свободи

Революція Гідності залишила глибокий, визначальний і незабутній слід в історії. Не в прийнятих документах – папір все стерпить, не в прізвищах лідерів – вони змінювалися і будуть змінюватися. Її ідеали, надії й рішення разюче змінили нашу ментальність, розпочали і продовжують формувати нашу нову політичну ідентичність. Хвилиною мовчання вшанували загиблих на Майдані кращих синів та дочок за незалежність та краще майбутнє нашої країни . СЛАВА УКРАЇНІ !!!

11:08 21.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь