Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Запрошуємо на святкування Старого Нового Року

Запрошуємо на святкування Старого Нового Року

Запрошуємо вас завітати на святкування Старого Нового Року, яке відбудеться 13 січня о 20.00 год. на Центральній площі селища. На вас чекає театралізоване дійство, ярмарок майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, ігри, розваги, святкова дискотека. На святі пануватиме особлива атмосфера та автентичність. До зустрічі!

20:05 11.01.2022

Робоча зустріч

Робоча зустріч

Сьогодні відбулася робоча зустріч з групою менеджерів науково-виробничого підприємства (НВП) «Радій».

16:52 11.01.2022

Послуги для військовозобов’язаних та призовників на Гіді

Послуги для військовозобов’язаних та призовників на Гіді

Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.

13:54 10.01.2022

Відзначення дня визволення сіл

Відзначення дня визволення сіл

Відзначили 78-річницю визволення сіл: Тарасівки, Козирівки, Ольгівки, Рибчине та Новоандріівки  від фашистських загарбників. В період з 5 по 8 січня 1944 року завершилося вигнання нацистських окупантів з території цих сіл. Сьогодні відбувся мітинг та покладання  квітів до пам’ятних знаків полеглим воїнам-визволителям та вшановано хвилиною мовчання пам'ять про них. Селищний голова Олександр Сириця  зі словами вдячності звернулася до  мешканців сіл. привітав з важливою пам'ятною датою "День визволення  від фашистських загарбників". "Це свято об’єднує всі покоління мешканців громади. Слова вдячності та поваги сьогодні ми присвячуємо ветеранам, які відстояли право нашого народу бути вільними.  Для нас Ви завжди будете прикладом самовідданої любові та патріотизму », - зазначив Олександр Сириця.

14:06 06.01.2022

В Україні дозволили бустерну дозу вакцини проти COVID-19 для людей віком від 60 років через 6 місяців після другої

В Україні дозволили бустерну дозу вакцини проти COVID-19 для людей віком від 60 років через 6 місяців після другої

Для бустерної дози перевагу надаватимуть м-РНК-вакцинам – Moderna або Comirnaty/Pfizer, за такими схемами: - перші дві дози Moderna або Pfizer + бустер Moderna або Pfizer - перші дві дози AstraZeneca (Covishield, SKBio) + бустер Moderna або Pfizer - перші дві дози CoronaVac + бустер Pfizer - перші дві дози за змішаною схемою + бустер Moderna або Pfizer За відсутності мРНК-вакцин бустерну дозу можна зробити іншою вакциною згідно з дозволеними в Україні схемами. Для отримання бустерної дози можна записатися на щеплення у будь-який пункт чи центр вакцинації від COVID-19. Перелік та контакти на vaccination.covid19.gov.ua/list або за телефоном 0 800 60 20 19.

14:50 04.01.2022

Вітаємо з Новим роком!

Вітаємо з Новим роком!

Бажаємо домашнього затишку, чудового настрою, яскравої мрії, доброї надії, життєвого достатку, щирої радості та вірної любові. Бажаємо, щоб Новий рік приніс багато зустрічей з друзями, багато веселощів, багато подорожей, багато приємних турбот. І нехай Ваші серця переповнює щастя!

19:12 31.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь