Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ІНФОРМУЄ

Повідомлення RASFF 2022.7376 fup 4 про виявлення високого вмісту акриламіду в печиві, виготовленому в Румунії

Кропивницьке районне управління Головного управління в Кіровоградській області інформує про отримання інформаційного повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF стосовно виявлення високого вмісту акриламіду в партії печива.  Продукція була виготовлена в Румунії (виробник: RoStar S.A., Romania ) та експортувалась з Польщі (оптовик: VYV DISTRIBUTION Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «ЛЬВІВІМПОРТ», м. Львів).

08:20 25.01.2023

Надзвичайно небезпечна інфекційна хвороба – сибірка. Що потрібно знати.

Сибірка (Anthrax, сибірська виразка, телій) — гостре інфекційне захворювання усіх видів сільськогосподарських, домашніх і диких тварин, що характеризується гарячкою, септицемією, інтоксикацією організму, серозно-геморагічним запаленням підшкірної та субсерозної сполучної тканин і внутрішніх органів, утворенням набряків та карбункулів. На сибірку хворіє людина.

10:22 17.01.2023

У період зимових свят варто посилити увагу до правил поводження з харчовими продуктами

Аби свята залишили після себе лише приємні спогади, Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області рекомендує дотримуватися рекомендацій щодо безпечності харчової продукції під час приготування страв для святкового столу.

14:11 10.01.2023

Що потрібно знати про сказ і як уберегтися від захворювання?

В Україні захворювання на сказ реєструється серед багатьох видів тварин, але основними переносниками інфекції є лисиці. Хоча чималий відсоток займають коти і собаки, а особливо безпритульні, також далеко не поодинокі випадки трапляються серед сільськогосподарських тварин.

13:27 05.01.2023

В УКРАЇНІ ПРОДОВЖИЛИ КАРАНТИН ТА ЗАТВЕРДИЛИ НОВІ ПРОТИЕПІДЕМІЧНІ ЗАХОДИ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

Постановою Головного державного санітарного лікаря України від 28.11.2022 № 1 затверджено нові протиепідемічні заходи у закладах освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). Звертаємо увагу, що постанова Головного державного санітарного лікаря України від 06.09.2021 № 10 відтак втратила чинність.

13:32 28.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь