Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ІНФОРМУЄ

Кліщовий вірусний енцефаліт та заходи профілактики

За останні роки значно збільшився перелік інфекційних захворювань за рахунок нових природно-вогнищевих інфекцій, які передаються трансмісивним шляхом при укусі кровосисних членистоногих. Основні причини – зміни у кліматі та екології (пом’якшення клімату, викорінення хвойних лісів і виникнення на їх місці дрібнолистяних лісів з підліском та високим травостоєм, захаращення ландшафту  у міських зонах, інтенсивне будівництво на приміських територіях).

12:31 17.05.2022

ВЧАСНЕ ПРОВЕДЕННЯ ПОПЕРЕДНЬОГО ПОЛЬОВОГО ОЦІНЮВАННЯ – ЦЕ НАЛЕЖНА ЯКІСТЬ СОРТОВОЇ СЕРТИФІКАЦІЇ

Виробникам насіння Кіровоградської області - незабаром початок проведення попередніх польових оцінювань насінницьких посівів (апробація)! Відділ контролю в сфері насінництва та розсадництва управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області зазначає про необхідність проведення попередніх польових оцінювань насінницьких посівів озимих та ярих зернових колосових, зернобобових та круп’яних культур, які є невід’ємним заходом сортового контролю у насінництві. Першочерговість та вчасність їх здійснення дуже важлива для недопущення в обіг насіння сумнівного походження в частині сортової сертифікації насіння.

16:17 05.05.2022

Біобезпека господарств різних форм власності з метою недопушення поширення та виникнення спалахів інфекційних хвороб тварин

Забезпечення належної біобезпеки – це не лише захист власного господарства від занесення інфекції, а запобігання створенню загрози для інших господарств та забезпечення біологічної та економічної безпеки держави в цілому.

15:53 20.04.2022

Весняна диспансеризація сільськогосподарських тварин

З метою охорони здоров’я тварин і людей, забезпечення виробництва якісної та безпечної продукції, спеціалісти Новгородківської районної державної лікарні ветеринарної медицини кожної весни проводять диспансеризацію тварин, яких утримують у приватних господарствах жителі громади. Попри ситуацію яка, склалася на території нашої країни, фахівці тримають руку на пульсі та підтримують стабільну епізоотичну ситуацію на території нашої громади.

14:03 12.04.2022

Суб’єктам господарювання «Про долучення до Національної платформи продовольчої безпеки»

У надзвичайно складний та відповідальний час для нашої країни ми маємо забезпечити роботу бізнесу, за можливості зберегти робочі місця та сплату податків до державного бюджету.

08:43 05.04.2022

Про запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2

По Кіровоградській області за період пандемії станом на 21 березня 2022 року захворіло на гостру респіраторну хворобу СОVID-19, спричинену коронавірусом SARS-СоV-2, 46416 осіб, із них 2411 дітей. За період введення воєнного стану в області захворіло на СОVID-19 951 особа, із них 90 дітей.

10:17 24.03.2022

Щодо маркування ветеринарних препаратів

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів повідомляє. Відповідно до Закону України «Про ветеринарну медицину» (далі – Закон № 2498) ветеринарні препарати, які перебувають в обігу, мають супроводжуватися повними, чіткими та зрозумілими інструкціями для споживачів з маркуванням українською мовою. Ветеринарні препарати повинні також мати реєстраційний номер, нанесений фарбою, що не стирається, або іншим чином позначений на упаковці.

10:17 24.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь