Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 774-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 774-го дня війни

«Був увесь день на зв’язку з військовими – з Головкомом, також з керівником Служби безпеки України та міністром внутрішніх справ. І щодо ситуації на передовій, і щодо російських ударів по нашій країні – окрема увага, звичайно, Харкову. 

20:50 07.04.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 773-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 773-го дня війни

«Ми зробимо все можливе, неможливе, щоб світ і надалі підтримував Україну та дійсно бачив, які героїчні наші люди, бачив, як українці захищають свою державу, свої міста і села, як відновлюють життя попри все і як знищують окупанта. Бо Росія саме на це заслуговує – Росія заслуговує на те, щоб програти. Усім заслуговує, що вона робить. Усім своїм терором. Я дякую кожному нашому воїну, хто бʼється заради України. Дякую всім, хто працює, щоб Україна могла вистояти і перемогти. Дякую всім, хто дбає про ближнього та всю Україну».

20:32 06.04.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 772-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 772-го дня війни

«Дякую всім, хто задіяний у регіоні в будівництві фортифікацій: Чернігівщина працює згідно з графіком. Заслухав доповіді військового та безпекового керівництва області – питання оборони, знищення російських ДРГ, протидії обстрілам. У всіх прикордонних районах проблематика однакова. Постійні російські знущання – обстріли, терор. На 15 тисяч мешканців прикордонних громад Чернігівщини, які зазнають постійних таких ударів із Росії, терористи випустили 15 тисяч снарядів за минулий рік. Не жаліють. Буквально кожну людину намагаються дістати – хочуть знищити все життя тут. І кожен, хто захищає наших людей, усі наші громади, усю нашу Україну, кожен у світі, хто допомагає Україні, – справжній оборонець життя. Я вдячний усім».

18:34 05.04.2024

Що таке “Єдина ветеранська лінія”?

Що таке “Єдина ветеранська лінія”?

Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранської спільноти, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць. Її запущено командою Мінветеранів спільно з Червоним Хрестом України у тестовому режимі.

18:26 05.04.2024

Назад до цивільного життя повертається все більше захисників і захисниць України

Назад до цивільного життя повертається все більше захисників і захисниць України

З 2014 року пані Олеся з позивним «Карамелька» навчала українських бійців тактичній медицині. Згодом усвідомила, що вміє достатньо, аби рятувати життя безпосередньо на фронті. З війни вона поверталася двічі — у часи АТО і вже повномасштабної, але до цивільного життя повертається досі — каже, губиться серед людей, а ще часто не спить уночі, бо кличуть поранені.

11:18 05.04.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 771-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 771-го дня війни

«Провів Ставку – перш за все щодо виробництва та постачання дронів та РЕБ на цей рік. Був детальний звіт щодо контрактів, усе максимально конкретно: жодних пустих слів, тільки чіткі письмові домовленості з виробниками, чітке фінансування, чіткі терміни постачання. Дійсно добре попрацювали всі, хто відповідальний за цей напрямок. І щодо дронів – усіх видів – та РЕБ будемо міцніші. Аналогічне завдання поставив по ракетній програмі, як по дронах і РЕБ, – усе до деталей опрацювати, щоб Сили оборони України могли розраховувати на надійну і зростаючу ракетну опору наших дій.

20:34 04.04.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 770-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 770-го дня війни

«Поступово плануємо нашу роботу з партнерами на найближчі місяці – і травень, і червень мають стати часом активності заради України, заради того, щоб досягти наших завдань у цій війні. Чітко розуміємо, до чого готуються в Росії, що вони хочуть, під що збиратимуть солдатів у свою армію. І в нас, у нас усіх, у наших партнерів, має бути сильна відповідь на російські операції – будь-які російські операції. Ми маємо перемогти в цій війні. Це історичний шанс України – зламати російський реваншизм, і ми маємо цим шансом скористатися. Заради надійної безпеки для наших дітей».

21:43 03.04.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 769-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 769-го дня війни

«Зараз у Дніпрі тривають рятувальні роботи після російського ракетного удару. Зокрема, пошкоджені будівлі коледжу, дитячого садочка. Всі служби на місці. І я дякую всім, хто реагує, хто виїжджає на місця ударів, щоб якнайшвидше надати людям поміч. Це найважливіше. Не менш важливо і те, що російські терористи отримують відповіді на їхні удари. Щоразу далекобійніші відповіді. Дякую кожному нашому воїну, усім українцям і українкам, які це забезпечують.

20:24 02.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь