Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Слова, що відчуваються як турбота

Слова, що відчуваються як турбота

Слова — це найпростіший спосіб підтримати людину, адже це «інструмент», який майже завжди з нами. Але разом з тим, він може бути і небезпечним. Адже навіть коли ми хочемо підтримати когось, ми не завжди знаємо як це зробити правильно і що саме сказати. Невдало підібраними словами можна поранити. Тому ми підготували підказки, які слова можна сказати людині, щоб у них вона почула «мене люблять», «про мене дбають», «я маю значення».

10:52 02.04.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 768 дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 768 дня війни

«НАТО. Провів сьогодні спеціальну нараду щодо нашої роботи з Альянсом стосовно сумісності та перспектив на цей рік. Усі наші міжнародники були, міністр оборони, міжнародна команда міністерства. Цей рік ставить перед відносинами між Україною та НАТО кілька фундаментальних питань. Зокрема, це стосується і саміту у Вашингтоні, і багатьох інших аспектів взаємодії. Тільки з Україною в Альянсі можна розраховувати на справжню безпеку у Європі».

19:47 01.04.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 767 дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 767 дня війни

«Вже два роки минуло, як цими днями наші воїни, усі наші люди вигнали російських окупантів з Київщини. Бородянка, Буча, Ірпінь, Гостомель, Мощун були місцями боїв, місцями боротьби українців за свою країну, за своє життя, за свій дім, вільний від зла. Сьогодні ми вшановуємо силу кожного й кожної, хто тоді вистояв, зараз бʼється, працює та обов’язково принесе волю всій нашій землі, кожному місту, селу України, які Росія хоче привласнити, але які їй доведеться віддати – віддати українцям. Наші люди, наш дух, наша сила це забезпечить. Я дякую всім, хто допомагає! Дякую всім, хто з Україною та в Україні! Дякую нашим воїнам! Пишаюсь нашим народом! Слава Україні!».

18:56 31.03.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 766-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 766-го дня війни

«Увесь тиждень майже безперервно працюють наші енергетики, ремонтні бригади, будівельники. Всі ті, хто задіяний у ліквідації наслідків російських ударів та у захисті обʼєктів енергетики. В різних регіонах. І це багато людей, які буквально дійсно витягують нормальне життя нашої держави. Працівники ТЕС, інженери, майстри на мережах, електромонтери – усі, хто відновлює генерацію та постачання електрики. Хочу зараз подякувати всім вам, хто дійсно робить все, щоб Україна жила нормально: з електрикою, з можливістю працювати – всі наші міста і села. Російські терористи зараз націлені саме на такі підлі удари – на енергетичне знекровлення України.

21:10 30.03.2024

Допоки серця палають - герої не вмирають...

Допоки серця палають - герої не вмирають...

Сьогодні минає рік з дня загибелі нашого земляка, гранатометника 2 мотопіхотного відділу 3 мотопіхотного взводу 2 мотопіхотної роти військової частини, солдата Сергія Міщенка.

08:00 30.03.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 765-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 765-го дня війни

«Сьогоднішній день почався рано – вночі – через російські ракетні удари. Я був на постійному звʼязку з командувачем Повітряних Сил Олещуком і з Головкомом Сирським. Детальні доповіді. Детальні будуть і відповіді – ворогу».

19:28 29.03.2024

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

30 березня 2024 року о 09.00 год. на площі біля магазину «Маркет» МЮННТ буде проведено благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

08:29 29.03.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

«Говорив зі спікером Палати представників Сполучених Штатів Майком Джонсоном. Про те, що зараз найголовніше для захисту життя і міжнародної безпеки. Я поінформував про ситуацію на фронті, про триваючі російські удари по наших містах – цей їхній терор лише збільшується і може бути зупинений тільки фізичною силою нашого захисту. 

21:01 28.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь