A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Як уникнути помилок під час пошуку роботи?

Під час пошуку роботи кожен із нас хоче, щоб все пройшло без ускладнень. Але часто трапляється так, що ти не в змозі врахувати всі форс-мажори і, хочеш того чи ні, робиш помилки. Помилки – це пунктуаційні знаки в житті, без яких, як і в тексті, не буде сенсу. Ніхто не застрахований від них, адже все наше життя – це постійне навчання та збагачення досвіду. Тож, щоб мінімізувати кількість помилок – скористайся нашими порадами.

16:20 01.03.2021

Роботодавці Кіровоградщини потребують близько 30 фахівців швейної промисловості

Професії швейної галузі входять до п’ятірки професій, що користуються найбільшим попитом на сучасному ринку праці. Це й не дивно, адже потреба у таких фахівцях постійна і має тенденцію до зростання.

16:15 01.03.2021

Якщо звільнення за угодою сторін, то чи можна отримати статус безробітного та отримувати допомогу по безробіттю?

Відповідь: Так, можна. Статус безробітного надається особам, які зазначені у частині першій статті 43 Закону України «Про зайнятість населення» (далі – Закон), з першого дня реєстрації у територіальному органі на підставі заяви (у тому числі поданої засобами електронної ідентифікації) у разі відсутності підходящої роботи, підбір якої здійснюється відповідно до статті 46 цього Закону.

15:20 19.02.2021

У Новгородці шукачі роботи підвищували рівень власної правової обізнаності

З метою покращення правової обізнаності безробітних громадян і сприяння реалізації їхніх прав на соціальний захист, фахівці Новгородківської районної філії обласного центру зайнятості організували інформаційний захід, участь у якому узяв начальник Новгородківського бюро правової допомоги Андрій Крижановський.

15:13 19.02.2021

На Кіровоградщині потрібні вчителі

За інформацією обласного центру зайнятості, роботодавці Кіровоградщині офіційно зареєстрували потребу у вчителях закладу загальної середньої освіти.

15:10 19.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь