Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

 

Мрія стала реальністю: історія Ігоря Комара та його сервісу шиномонтажу

У невеликому місті, що на Кіровоградщині, проживає Ігор Комар. Його історія – приклад того, як наполегливість та відданість справі можуть перетворити звичайну мрію на успішний бізнес. Підприємець отримав грант від держави та активно втілює свою бізнес-ідею в життя.

17:00 17.05.2024

Які зміни відбулися у законодавстві з питань підвищення рівня працевлаштування осіб з інвалідністю?

Наказом Міністерства соціальної політики України від 10 квітня 2024 року № 172-Н, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 18 квітня 2024 року за № 566/41911, затверджено Порядок визначення осіб з інвалідністю, які можуть бути працевлаштовані, та надсилання до Державного центру зайнятості інформації про таких осіб (далі – Порядок). Наказом Міністерства соціальної політики України від 24 квітня 2024 року № 200-Н, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 26 квітня 2024 року за № 612/41957, внесено зміни до вищевказаного наказу. Обидва накази набрали чинності 10 травня 2024 року.

17:00 17.05.2024

Дбаєте про розвиток економіки – держава піклується про ваш розвиток!

Ви роботодавець, який дбає про розвиток власного підприємства, дає роботу безробітним мешканцям, облаштовує робочі місця для громадян з інвалідністю? Держава дбає про вас! Запроваджує компенсаційні інструменти, що стають фінансовою підтримкою для підприємств, сприяють вирішенню питання зайнятості населення та розвитку економіки держави загалом.

13:53 15.05.2024

Швидкий старт до успішної кар’єри: курси офіс-менеджменту від служби зайнятості

Шукаєте можливість підвищити свою кваліфікацію та розвинути навички, необхідні для успішної кар’єри у сучасному офісі? За сприяння служби зайнятості організовуються курси підвищення кваліфікації за напрямом «Офіс-менеджмент з основами діловодства».

12:01 13.05.2024

Про опитування бізнесу та населення

Обласною військовою (державною) адміністрацією проводиться робота щодо актуалізації Стратегії розвитку Кіровоградської області на 2021–2027 роки (далі – Стратегія-2027), затвердженої рішенням обласної ради 12 березня 2020 року №743 (із змінами). З метою оцінки основних тенденцій та проблем соціально-економічного розвитку області запроваджено соціологічне опитування з визначення думки представників різних верств населення та сфер економічної діяльності, врахування її під час актуалізації Стратегії - 2027 шляхом анкетування мешканців області та представників бізнесових кіл. Анкети розміщені на сайті департаменту економічного розвитку та торгівлі обласної військової (державної) адміністрації та на його сторінці у мережі "Фейсбук" за посиланнями: для мешканців області: https://cutt.ly/Vw6UvdN6; для представників бізнесу: https://cutt.ly/5w6UveOo. Результати опитування будуть проаналізовані, обговорені під час засідань експертних і робочих груп з розробки Стратегії - 2027 та враховані в проєкті оновленого програмного документа щодо стратегічного розвитку області. Враховуючи вищезазначене, директорам філій Кіровоградського обласного центру зайнятості, начальникам управлінь та відділів філій необхідно організувати роботу щодо доведення зазначеної інформації до широкого кола стейкхолдерів серед провідних підприємств, закладів вищої освіти та наукових установ, громадських організацій відповідних галузей економіки та сфер діяльності.

11:59 13.05.2024

Ваша ідея, наша підтримка: курси з бізнес-планування від служби зайнятості

Мрієте про власний бізнес, але не знаєте, з чого почати? Хочете зробити перший крок у світ підприємництва, але не впевнені, як розробити ефективний бізнес-план? Тоді курси підвищення кваліфікації за програмою «Основи бізнес-планування» – саме те, що вам потрібно!

11:58 13.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь