Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

В які строки подається форма звітності № 3-ПН до центру зайнятості?

Відповідно до Порядку подання форми звітності № 3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)”, затвердженого наказом Міністерства економіки України від 12 квітня 2022 р. № 827-22, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 25 травня 2022 р. № 565/37901, форма звітності № 3-ПН має подаватися до центру зайнятості з дня виникнення у роботодавця потреби у підборі працівників та/або з дати відкриття вакансії, але не пізніше ніж через три робочі дні з такої дати.

11:26 13.02.2024

Використання агродронів у с/г: як опанувати техніку розкажуть на курсах

Працюєте у сфері сільського господарства? Зацікавлені у самовдосконаленні та покращенні землеробства? Для вас розробили та впровадили курси підвищення кваліфікації за програмою «Застосування агродрона у сільському господарстві», який спрямований на вивчення будови та налаштування агродрона XAGV40, отримання знань щодо його підготовки до виконання місій з обприскування та внесення добрив.

13:10 09.02.2024

В якому максимальному розмірі надаються гранти для ветеранів у 2024 році?

Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасниками бойових дій, особами з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738 (із змінами). Пунктом 4 вказаного Порядку встановлено, що розмір гранту, який надається одному отримувачу, визначається відповідно до його суми запиту та не перевищує для члена сім’ї:

13:09 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь