Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

 

 

Дата: від до Скинути

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

«Дякую всім нашим воїнам та підрозділам Сил оборони України, які і на цьому тижні довели, що російська держава платитиме за все, що вона робить проти наших людей, нашого суспільства. Я дякую кожному нашому воїну, які проявили достатню стійкість і змогли за цей тиждень додати більше впевненості, зокрема, Харківському напрямку. Окупант втрачає свою піхоту і техніку – відчутно втрачає, хоча так само, як і у 2022 році, розраховував на швидке просування по нашій землі. Не забуваємо також і про інші напрямки боїв, окрім харківських: Краматорський, Покровський, Курахівський, південні напрямки – всюди, де складно, наші сили дають гідну відсіч окупанту. Зокрема, особливо і окремо дякую хлопцям, які відбили російський штурм Часового Яру. Наші воїни знищили більше 20 одиниць броньованої техніки окупанта».

20:21 18.05.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

«Провів у Харкові засідання Ставки: Головком, командувачі за напрямками, керівники сектору безпеки – ГУР, Служба зовнішньої розвідки, СБУ, Державна прикордонна служба, МВС, керівники Харківської області. Тобто всі аспекти ситуації. Детально – щодо бойових дій на Харківщині та захисту людей, наших позицій, потреб підрозділів, які захищають наші позиції.

20:27 16.05.2024

З Днем вишиванки!

З Днем вишиванки!

Вишиванка – сакральна річ для кожного українця, яка зберігає наше коріння, ідентичність та розуміння себе. У вишитому одязі закарбовані міфологія, релігія, давнє мистецтво наших предків, душа нашого народу.

10:40 16.05.2024

Допоки серця палають - герої не вмирають...

Допоки серця палають - герої не вмирають...

Два роки тому, 16 травня 2022 року, в жорстоких боях біля села Тошківка Луганської області загинув наш земляк, житель Інгуло-Кам’янки, помічник гранатометника стрілецького батальйону, старший сержант Черничка Олександр Миколайович.

08:00 16.05.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

«Сьогодні протягом усього дня – доповіді наших військових, Міністерства оборони. Постійна увага – фронту, усім районам бойових дій. Харківщина – райони поруч із кордоном, місто Вовчанськ – тривають наші захисні дії. За цей день нашим Силам оборони та безпеки України – усім задіяним підрозділам – вдалося частково стабілізувати ситуацію. Окупанта, який зайшов на Харківщину, всіма засобами знищують. Артилерія, дрони, наша піхота достатньо влучно працюють. Дякую кожному й кожній, хто зараз на позиціях.

18:37 15.05.2024

Скажіть «НІ» стихійній торгівлі

Скажіть «НІ» стихійній торгівлі

Стихійна торгівля продуктами харчування – це загроза епідемічного добробуту населення. Торгівля «з рук» на вулицях, у дворах, скверах та в інших невстановлених місцях заборонена, оскільки такі продукти харчування завідомо не відповідають закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

14:14 15.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь