Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Оголошення

До уваги керівників закладів сфери торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення та жителів громади!

На виконання вимог розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов'язаної із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) (щодо попередження та протидії розповсюдженню на території області коронавірусної хвороби COVID-19 просимо  

11:28 01.09.2021

НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНСІЇ

Новгородківська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування

12:11 19.08.2021

До УВАГИ Фермерських господарств усіх форм власності!!! Про дотацію на утримання корів!

Відповідно до п.10 постанови КМУ від 07 лютого 2018 року №106 ( зі змінами) спеціальна бюджетна дотація на утримання корів усіх напрямків продуктивності надається на безповоротній основі фермерським господарствам, у власності яких перебуває від п»яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, за кожну наявну станом на 01 липня поточного року корову в розмірі 5000 грн, але не більше 250000 гривень.

17:38 18.08.2021

До відома суб'єктів підприємницької діяльності сфери виробництва, торгівлі, ресторанного господарства, які здійснюють діяльність на території Новгородківської селищної громади

Інформуємо, що набрав чинності Закон України «Про внесення змін до розділу ХІ «Перехідні положення «Закону України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції» (далі – Закон), яким визначено терміни поступового переходу для суб'єктів ринку органічної продукції, до функціонування нової системи сертифікації органічного виробництва в Україні.

11:11 18.08.2021

До уваги жителів громади

З 02 по 03 вересня 2021 року в м. Ірпінь ( конференц хол «Ірпінь») відбудеться Всеукраїнський горіховий форум, участь у якому візьмуть садівники та горіхівники з усієї України, а також всі бажаючі розпочати горіховий бізнес.

15:48 09.08.2021

До уваги жителів громади

19 серпня на День пасічника та Яблучний Спас у Кіровоградській регіональній торгово – промисловій палаті відбудеться медовий фестиваль «KROPhoneyfest 2021», що поєднуватиме виставку – ярмарок медової продукції і реманенту для бджолярства та форум пасічників області. Програма фестивалю буде цікавою, насиченою та смачною.

11:22 03.08.2021

Звернення до жителів громади

Згідно пункту 3.1.2 Правил благоустрою  Новгородківської селищної ради утримувати   у   належному   санітарно-технічному  стані будівлі,  споруди,  у тому числі закріплені за ними на умовах договору з балансоутримувачем  (їх частини) свої та прилеглі території. Своєчасно і якісно усувати   недоліки   в   утриманні  території,  будівель,  споруд, обладнання,   парканів , архітектурних малих форм,  реклами  і  рекламоносіїв, елементів зовнішнього благоустрою.

09:44 02.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь