A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ІНФОРМУЄ

На Новгородківщині зі школярами спілкувалися на тему насилля

Щороку в Україні  з 25 листопада до 10 грудня з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок проводиться кампанія “16 днів проти насилля”. З нагоди цієї акції днями в школах Новгородки був проведений профілактично-виховний захід з елементами тренінгу «Проблема насилля та жорстокості стосується кожного», який проведено практичним психологом Комунального закладу “Інклюзивно-ресурсний центр” Новгородківської селищної ради Валентиною Позняковською, психологом Комунального закладу “Новгородківський селищний центр соціальних служб” Катериною Орленко та інспектором Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Світланою Харитоновою.

14:30 01.12.2021

Профілактика COVID-19 на Новгородківщині

05 листопада 2021 року працівниками Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області було організовано зустріч клієнтів пробації з медичною сестрою тимчасового пункту щеплення Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Тетяною Могилою. Дана зустріч була проведена з метою інформування населення про методи профілактики COVID-19 в країні.

15:47 05.11.2021

На Новгородківщині проведено робочу зустріч з дільничними офіцерами поліції

07 жовтня 2021 року за ініціативи начальника Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Наталії Малюти було проведено робочу зустріч з дільничними офіцерами Сектору превентивної діяльності № 2 відділення поліції № 2 Кропивницького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Кіровоградській області з метою налагодження взаємодії щодо надання характеризуючої інформації про клієнтів пробації та обвинувачених під час підготовки досудової доповіді.

13:49 07.10.2021

На Новгородківщині обговорювали проблемні питання пенітенціарної пробації

14 вересня 2021 року за ініціативи начальника Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Наталії Малюти було проведено робочу зустріч щодо надання допомоги особам, які звільнились з місць позбавлення або обмеження волі. Для вирішення даних питань на зустріч було запрошено виконуючого обов’язки директора Комунального закладу «Новгородківський селищний центр соціальних служб» Олександра Бондаренка та директора Новгородківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості населення Володимира Ніколаєнка.

14:26 14.09.2021

Оперативна нарада служб Новгородківщини з ювенальних питань

Днями за ініціативи персоналу Новгородківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області було проведено спільну оперативну нараду з представниками районних служб – центру соціальних служб, служби в справах дітей та інспектором ювенальної превенції поліції щодо взаємодії при виконанні судових рішень відносно дітей та проведення соціально-виховної роботи з дітьми, які перебувають на обліку Новгородківського РС пробації.

10:55 05.07.2021

Міжнародний День захисту дітей на Новгородківщині пройшов під гаслом «Поділись теплом»

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини. З нагоди цього свята представники Новгородківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області, Новгородківського селищного центру соціальних служб та сектору ювенальної превенції поліції відвідали багатодітну родину внутрішньо переміщених осіб з Донецької області, в якій виховується дев'ять дітей. Дітки отримали від гостей цікаві розвиваючі ігри та ласощі.

13:26 01.06.2021

День пам'яті й примирення вшанували клієнти пробації

Напередодні Дня пам'яті та примирення клієнти пробації Новгородківщини відвідали Новгородківську публічну бібліотеку. Волонтер пробації Олена Григор розповіла про значення цієї дати для українського народу та ознайомила присутніх з книжковою виставкою про Другу світову війну «Будь славен день святої пеермоги», а також розповіла про односельців, які боролися з нацистською навалою.

16:01 07.05.2021

Психологічна підтримка суб'єктів пробації Новгородківщини

02 квітня 2021 року психолог комунального закладу «Новгородківський селищний центр соціальних служб» Новгородківської селищної ради Катерина Лазоренко провела психологічну роботу з клієнтом пробації, який звернувся до центру за направленням Новгородківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області.

18:01 06.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь