A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ІНФОРМУЄ

Неповнолітнього клієнта пробації перевірили за місцем навчання

Завдання виправлення неповнолітніх клієнтів пробації повинні вирішуватися спільними зусиллями з педагогами, психологами та батьками. Саме тому 06.10.2022 року з метою перевірки неповнолітнього клієнта за місцем навчання відбулась зустріч інспектора Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Світлани Харитонової спільно з інспектором ювенальної превенції ВП № 2 Миколою Мосіюком та педагогами ПТУ № 36 смт Новгородка.

13:44 07.10.2022

На Новгородківщині проведено зустріч з керівником територіальної громади

З прийняттям Закону України «Про пробацію» було запроваджено принципово новий підхід до роботи з особами, що перебувають в конфлікті з законом. Для ефективного проведення соціально-виховної та профілактичної роботинеобхідне також фінансове забезпечення. Саме тому рішенням сесії Новгородківської селищної ради було затверджено Програму профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Новгородківської територіальної громади на період 2021-2023 роки.

13:08 02.09.2022

З нагоди річниці Дня Незалежності України клієнти пробації Новгородківщини відвідали бібліотеку

Днями, з нагоди святкування Дня Незалежності України та  Дня Державного Прапора України, співробітники Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області та клієнти пробації вшанували багатовікову історію нашої держави та людей, які віддали своє життя за незалежність нашої Батьківщини. З цією метою працівники Новгородківської публічної бібліотеки підготували для гостей годину державності «Моя незалежна країна – вільна, сильна Україна».

15:29 22.08.2022

Допомога клієнту пробації в отриманні паспорта громадянина України

Відповідно до чинного законодавства кожен громадянин України зобов’язаний мати паспорт громадянина України. На практиці працівники пробації часто зустрічаються з проблемою відсутності паспорта громадянина України у клієнтів пробації.

13:11 18.07.2022

Працевлаштування як важлива складова ресоціалізації засуджених

Розуміючи важливість зайнятості засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі у процесі їхньої соціальної реабілітації, 08.06.2022 року в супроводі старшого інспектора Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Олександра Мартинюка відбулася зустріч клієнта пробації з Володимиром Ніколаєнком, директором Новгородківської районної філії обласного центру зайнятості.

14:23 08.06.2022

День пам'яті та перемоги над фашизмом у Другій світовій війні вшанували клієнти пробації

Восьмий рік поспіль Україна на державному рівні послідовно впроваджує європейський підхід до пам’яті про Другу світову війну, відзначаючи 8 травня разом з усією Європою День пам’яті й перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Напередодні цього пам'ятного дня клієнти пробації Новгородківщини відвідали Новгородківську публічну бібліотеку та вшанували всіх борців із нацизмом та всіх жертв цього найкривавішого конфлікту в історії людства. Бібліограф Уляна розповіла про значення цієї дати для українського народу та ознайомила присутніх з книжковою виставкою про Другу світову війну «Хай пам'ять про війну нас всіх єднає».

13:56 06.05.2022

З неповнолітніми клієнтами пробації проведено психологічну діагностику

Днями з неповнолітніми клієнтами пробації Новгородківщини психологом Комунального закладу «Новгородківський селищний центр соціальних служб» Новгородківської селищної ради Катериною О. було проведено діагностичну та профілактичну роботу.

15:08 13.04.2022

Клієнти пробації Новгородківської громади отримують безоплатну правову допомогу під час роботи дистанційного пункту

Клієнти пробації, що перебувають на обліку в Кропивницькому районному секторі № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області, зустрічаються з представниками Новгородківського бюро безоплатної правової допомоги під час роботи дистанційного пункту з надання даних послуг.

13:44 10.02.2022

На Новгородківщині проведено робочу зустріч з представниками місцевого самоврядуваня

12 січня 2022 року відбулась робоча зустріч начальника Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Наталії Малюти з заступником голови Новгородківської селищної ради Олександром Соколом. Під час зустрічі були обговорені питання щодо визначення переліків об’єктів та видів робіт для відбування громадських та суспільно корисних робіт, сприяння у вирішенні криміногенних потреб суб’єктів пробації та інші робочі питання.

14:32 12.01.2022

На Новгородківщині обговорили роль пробації та волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією

     06 грудня 2021 року за ініціативи начальника Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області був проведений круглий стіл за участі керівників партнерських організацій та волонтера пробації.

16:44 06.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь