A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

 

 

Дата: від до Скинути

Сьогодні на базі Новгородківської лікарні спеціалістами Кіровоградської обласної станції переливання крові проводився забір донорської крові, яка так необхідна пораненим бійцям ЗСУ

Жителі нашої громади активно долучилися до даної акції, поповнивши запас донорської крові для потреб лікарень та госпіталю не лише нашої області, а й інших регіонів України.

20:41 27.03.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

«Сьогодні – Сумщина. З командою весь день тут. Спочатку – наші військові. Відвідав наших хлопців, які лікуються після поранень. Відзначив державними нагородами. Велика вдячність, великий уклін лікарям, усім медичним сестричкам, кожному, хто допомагає відновлюватись після поранень.

18:49 27.03.2024

Починаючи з 2014 року «Естонська рада у справах біженців» надає гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам та іншим вразливим категоріям населення в Україні

Наразі на території Кіровоградської, Полтавської та Черкаської областей представництво «Естонської ради у справах біженців» в Україні розпочинає реалізацію «Програми екстреної підтримки забезпечення засобами до існування».

15:54 27.03.2024

Служба порятунку 101 інформує

Наразі підійшов до завершення конкурс на кращий дитячого малюнка на тему мінної та пожежної безпеки. Переможцем конкурсу стала Панченко Поліна учениця Ліцею Новгородківської селищної ради.

13:40 26.03.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 761-го дня війни

«Дякую всім, хто працює для ліквідації наслідків російських ударів. Київ – балістика сьогодні, пошкоджені будинки, будівля Академії мистецтв. Постраждали люди – усім надано необхідну допомогу. Слава богу, в Академії не було дітей. Розбір завалів триває увесь день. Одеса і Миколаїв – після ударів по енергообʼєктах ситуація непроста, всі необхідні служби, ремонтні бригади були задіяні. Вдень знов удар по Одесі – люди були травмовані. Харків – досі особливо складно, але кожен день потроху додає енергії місту. Я вдячний усім, хто працює заради міста, усім, хто дбає про людей і допомагає ближньому. Зараз надзвичайно важливо звертати увагу на тих, хто потребує підтримки. І навіть якщо людям буває незручно просити інших про допомогу, будь ласка, зверніть увагу самі, підтримайте, не залишайте людей наодинці зі складнощами».

23:23 25.03.2024

До уваги жителів громади!

27 березня 2024 року на базі Новгородківської лікарні спеціалістами Кіровоградської обласної станції переливання крові буде проводитися забір донорської крові.  

16:14 25.03.2024

Догляд за пораненими

Доглядати поранених ветеранів — важка місія, яка зазвичай лягає на плечі рідних та близьких. Вони постійно перебувають поруч із ними у лікарнях, центрах реабілітації чи вдома. Вони беруть на себе догляд, фізичну й психологічну підтримку, а ще — купу бюрократичних питань. Водночас виконують хатні справи, виховують дітей і працюють.

14:44 25.03.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 760-го дня війни

«Цей тиждень дав багато результатів у відносинах із партнерами. Євросоюз – рішення про Фонд допомоги Україні обсягом 5 мільярдів євро. Це суттєво підтримає наш захист. Є також і новий транш макрофіну від Євросоюзу – 4,5 мільярда євро. МВФ – є рішення про новий транш, майже 900 мільйонів доларів. Канада – є 2 мільярди канадських доларів макрофіну, прямої бюджетної підтримки. Є хороші результати і щодо пакетів оборонної підтримки – є й отримані пакети, і оголошені нові. Це артилерія, дрони, бронетехніка».

20:40 24.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь